[quote name='...jklm...]EEEEE' date='DRAGI SUGRADJANI,KAKO NEKO RECE,IPAK SMO MI SAMO TUNEL IZMEDJU PARACINA I JAGODINE......HEHEHHEHE [/QUOTE']
istina
Posted 28 March 2006 - 02:19
[quote name='...jklm...]EEEEE' date='DRAGI SUGRADJANI,KAKO NEKO RECE,IPAK SMO MI SAMO TUNEL IZMEDJU PARACINA I JAGODINE......HEHEHHEHE [/QUOTE']
istina
Posted 28 March 2006 - 12:13
Mislim da se politicari ne slazu sa ovom idejom o spajanju ova tri grada, posto bi onda samo jedan predsednik opstine bio potreban, a tek ostale funkcije koje se smanjuju. Znaci nema nista od toga, manje politicara = losa ideja. Sta cemo onda sa Ljubom i Palmom??'
Posted 17 April 2006 - 10:27
Zdravo Cupricani. Citam i smejem se nekoj temi koja zasta nema smisla. Pa prvo treba se gledati da ono sto je ostalo od industrije krene da narod ima gde da radi, da se ono sto je ostalo od grada sredi. Da se ulice pokrpe da auto moze proci a tek o tramvaju da se govori. To je pricano davnih godina kada mnogi od vas nisu ni rodjeni. Cupriji je prvo ugasena sva industrija koja je drzala taj grad a u tom vremenu gurnute fabrike koje nikada nisu ni pocel raditi i koje Cupriju toliko zagadjuju da cemo morati disati na skrgama. Neznam dali je sada zaista bitno ime grada ili ime predsednika opstine koji ce grad podici makar malo na nekom nivou. ![]() |
Posted 18 April 2006 - 05:12
Posted 18 April 2006 - 21:20
Posted 04 July 2006 - 00:33
CUPRIJA TREBA DA PROMENI IME U
CUPRIKOVAC !!!
MISLIM DA NE TREBA POSEBNO DA OBJASNJAVAM ZASTO...

Posted 04 July 2006 - 01:32
Posted 18 August 2006 - 11:34
Posted 18 August 2006 - 23:40
Moravagrad je pusta zelja mnogih politicara, isto kao i trolejbuska linija Jagodina-Pojate, ili nadvoznjak na Gilju. To je politicki marketing i nista vise. Ni Jagodina ni Cuprija ni Paracin nisu gradovi, ves opstine. U Srbiji postoje cetiri naseljena mesta koja imaju status grada: Beograd, Novi Sad, Nis i Kragujevac.
Moravagrad bi spajanjem imao oko 300 hiljada stanovnika, a to je malo za status grada.
Politicari u Pomoravlju se nikada nece dogovoriti. Pre ce se tri opstine fizicki spojiti ne negoli se to administrativno regulise. Jedina svetla buducnost Cuprije jeste da se kao najveca mesna zajednica pripoji Jagodini ili Paracinu.
Posted 21 August 2006 - 20:24
Za status grada je vise potrebno da postoje pravi gradjani i da gradske vlasti budu pravi predstavnici gradjana i zastitnici gradskih interesa i buducnosti grada, njegovom razvoju i boljitku zivota u njemu. Bez toga moz' da imas 1.000.000 ljudi i da budes opstina...
Inace, za mene je Cuprija vazdan bila GRAD.
Posted 31 January 2007 - 23:48
Posted 04 February 2007 - 01:03
Posted 13 February 2007 - 15:28