Ćuprija grad | Forum: CUPRIJA MENJA IME - Ćuprija grad | Forum

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

CUPRIJA MENJA IME

#1 User is offline   zeljko-zeze 

• Forumash senior
  • Group: Members

Posted 09 March 2006 - 15:06

sta mislite o usvajanju predloga za novi grad sastavljen od cuprije jagodine i paracina u (MORAVU GRAD) ja mislim da predlog nije los posto mi jesmo grad ali nemamo status grada vec 6 decenija posto nas budzet uvek odlazi u ruke beograda koji onda raspolaze sa nasim kapitalom a mi od toga dobijamo milostinju koju nam oni odrede a to nije ni trecina onoga sto nam oduzimaju a ovako bi dobili status grada koji bi bijo jedan od najaceg u centralnoj srbiji..STA VI MISLITE O TOME

0

#2 User is offline   stecko1320645110 

• Forumash starosedelac
  • Group: Administrators

Posted 09 March 2006 - 15:14

U tvom tekstu ima mnoogoo netacnih informacija.  Raspitaj se malo.
0

#3 User is offline   zeljko-zeze 

• Forumash senior

Posted 09 March 2006 - 15:16

koje su to netacne
0

#4 User is offline   zeljko-zeze 

• Forumash senior

Posted 09 March 2006 - 15:19

pa mi jesmo grad i imamo ime a jel se pitas dal se nesto pitamo za bilo sta priznati gradovi koji raspolazu sa svojim kapitalom su ti beograd nis i novi sad i to jos da dodam nis  je priznat tek pre sest ili sedam godina mozes da proveris
0

#5 User is offline   Cuprija 

• Forumash senior

Posted 09 March 2006 - 17:01

Pre da ce Cuprija uskoro da se nazove zove Djordjevic grad.Posted Image.Tako mi u sali kazemo,dosta jakih privrednika u gradu se tako preziva (Pinteri,Rade Djordjevic-restoran Nole,Rade Djordjevic - Bilder)jos samo da kupe drugu polovinu lokala u gradu koja nije njihova e eto nam Djordjevic grada.Posted Image

Zeljko jos dosta vode moravom ima da protece dok ne postanemo Morava Grad,ima tu i neki projekat za tramvaj koji ce spajati ta tri grada kad postanu jedan ali jos smo daleko od toga.Po meni je lepa stvar,posle BG-a bi bili povrsinski najveci grad u zemlji,kazem ja BG pa Cuprija pa par mesta prazno pa tek ostali gradovi!.Posted Image

0

#6 User is offline   zeljko-zeze 

• Forumash senior

Posted 09 March 2006 - 17:11

pa dobro ima puno djordjevica to jest ali da bas bude djordjevic grad  to jos nisam procitao sve je moguce ...osim drvenog sporeta nikad se nezna...
0

#7 User is offline   zeljko-zeze 

• Forumash senior

Posted 09 March 2006 - 17:42

evo ovde mozete procitati clanak o inicijativi to jest planu.http://www.cuprija.com/base/users/zeljkozeze/images/2006-03-09_164231_nezavisna_svetlost
0

#8 User is offline   Bojan 

• Forumash starosedelac

Posted 09 March 2006 - 19:10

Sto se tice toga ja mislim da to ne bih bila losa ideja samo jedino da se vidi dakle sta da se radi i kako posto jednostavno to treba dosta vremena da se to ostvari i da se sva tri grada spoje u jedno sto je veoma tesko .. mada .. ne znam .. treba videti pa odluciti
Bojan Cvjetkovic
0

#9 User is offline   zeljko-zeze 

• Forumash senior

Posted 09 March 2006 - 20:45

videcemo kako ce da odreaguju u skupstini posto predlog se uskoro treba razloziti u skorije vreme..
0

#10 User is offline   vesna 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Posted 09 March 2006 - 22:23

Nisam cula za skoriju konurbaciju JA-CU-PN.Ne verujem da je to izvodljivo za 50 godina.Mada moguce je da nam se klima status grada.Ipak Sud ide za PN,Gimnaziju planiraju da ugase,VMS da presele,tako da ko zna sta ce od svega toga biti.Diskutabilno pitanje.
0

#11 User is offline   Cuprija 

• Forumash senior

Posted 09 March 2006 - 23:07

Odakle vi samo cupate te za mene ne bulozne informacije tipa SUD ide za PN (kao da u PN nema sud,sta ce im nas),Gimnaziju da ugase pa nesto nisam primetio da broj ucenika opada tako da nema razloga za gasenje,VMS da presele,pa nije to kuca da se seli,skola se seli jedino ako nema uslova da se nastava i predavanja odrzavaju tamo gde se ona nalazi (npr.to je bila situacija na kosovu sa fakultetima)ali Cuprija ima sve uslove za tu skolu...Stvarno ne razumem taj nas narod,uvek "jede" sta mu se servira,nije bitno sta je to.Hajde Vesna malo mi pojasni sve to i taj tvoj izvor informacija,molim te...Nisu to male stvari,nemojte tako lako iznositi takve stvari,hocu dokaze...Posted Image

0

#12 User is offline   emina 

• Forumash senior

Posted 10 March 2006 - 05:51

mozda ne bi bilo lose kada bi se spojili, ali ja ne vidim da ce se to desiti u skorijoj buducnosti, a ime bas i nije bitno, mada znajuci nase naravi svako ce da vuce na svoju stranu
0

#13 User is offline   Zoka 

• Forumash senior

Posted 10 March 2006 - 11:17

Zato bi i trebalo da bude neko cetvrto ime da se ne bi poklali Posted Image

A i mene interesuje otkud ona informacija za gasenje gimnaazije i suda, jer mi to zaista deluje neverovatno Posted Image?
0

#14 User is offline   draganche 

• Forumash senior

Posted 10 March 2006 - 11:49

Evo i ja malo bez dokaza, samo rekla kazala (ali u tome ima pola istine naravno),veci deo suda  znaci ne ceo da se preseli za Jagodinu,Tel centralu Cuprije povezuju na PN,a vms treba da presele u Kg (navodno neki neracisceni racuni oko gradnje skole, ko zna).
U svemu ovome ko zna sta se desava sve,Posted Image hehe
0

#15 User is offline   Maja 

• Forumash starosedelac

Posted 10 March 2006 - 14:15

Ja sam cula da ce podele grad na dva dela, pola ce da pripadne Jagodini a pola Paracinu.

Ne verujem da je ista od navedenog istina.

Pre neki dan sam sam cula komentar da je Cuprija selendra, a da cemo postati selendra na kvadrat.  Tuzno, ali istinito..... Posted Image Posted Image
0

#16 User is offline   Cuprija 

• Forumash senior

Posted 10 March 2006 - 14:22

Da je Pera na vreme otisao pravo u policiju svega ovoga ne bi bilo...Posted Image

Dal stvarno verujete u to sto ste napisali?Alo bre ljudi u kom svetu vi zivite,jeste da smo u Srbiji,gde je sve moguce ali verujte da su ovo nebulozne stvari sta vi ovde pisete.Vazno je da Fency nece da nam diraju,bar nam on ostaje...Posted Image

Uozbiljite se malo,a ti dragance druze moj iz vojske,nemoj da me razocaravas...Posted Image

0

#17 User is offline   stecko1320645110 

• Forumash starosedelac

Posted 10 March 2006 - 14:24

E, bas se nachitah svakojakih gluposti !!

LJUDI, NEMOJTE PRETERIVATI Posted Image!!!!!!!!!!!!!
0

#18 User is offline   stecko1320645110 

• Forumash starosedelac

Posted 10 March 2006 - 14:28

Kako je tema krenula, ne zasluzuje da se nadje ni u trac partiji, a kamoli u "Gradske teme".Posted Image
0

#19 User is offline   Zoka 

• Forumash senior

Posted 10 March 2006 - 14:50

Jeste, do Mikicevog mosta pripada Paracinu, a od Mikicevog Jagodini Posted Image
0

#20 User is offline   draganche 

• Forumash senior

Posted 10 March 2006 - 14:55

Mislim da malo sale nije na odmet. Sta ce se desiti i kada sa Cuprijom to niko od nas nezna.Mozemo ovde smo da iznosimo svoja misljenja i ono sta smo u carsiji culi.Ta prica da ce se povezati 3 grada datira jos kad je drug Tito bio ziv, tako da je ovo cisto ubijanje vremena pricom i zezanjem.
Naravno vojni druze Cuprijo necu da te razocaravam, i ja isto tako zelim da se nesto lepo ovde desi ali izgleda mucak,hehehehe
0

Share this topic:

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users