Lokalni izbori 2008 - Ćuprija
Posted 02 May 2008 - 19:18
Posted 02 May 2008 - 20:28
Samo, neki nas satrapi koče kao pijavice se kačeći na jeftine emocije. Crveno i crno, i jos plavo i zuto pride, otimaju nam ceo spektar hahaha.

Da osvojimo evropu zajedno!
Posted 02 May 2008 - 23:34
Posted 03 May 2008 - 13:19
Na koju listu misliš?
Posted 03 May 2008 - 13:26
A gde mogu da se vide liste sa kandidatima za odbornike za nasu opstinu
U sluzbenom glasniku opstine Cuprija. Mislim da je to broj 9/08 od 29.04.2008, nisam sigurna. Ali mogu tacno da vidim, pa kad se vidimo da ti kazem
Zaboravih... Na lokalnim izborima za odbornike opstine Cuprija je podneto i proglaseno 10 lista. Mogu i da napisem koje su, ali znam da je politika zabranjena na forumu. U svakom slucaju, videcete na listicu 11.05.2008. A i mislim da na TV Cuprija ide predstavljanje kandidata, ne znam tacno.
Posted 03 May 2008 - 13:28
U sluzbenom glasniku opstine Cuprija. Mislim da je to broj 9/08 od 29.04.2008, nisam sigurna. Ali mogu tacno da vidim, pa kad se vidimo da ti kazem
Jel ima online varijanta istog, pošto vidim, imamo novi sajt opštine?
Posted 03 May 2008 - 13:40
Jel ima online varijanta istog, pošto vidim, imamo novi sajt opštine?

Ne postoji online varijanta, na zalost. Ali mislim da sve javne ustanove kod nas dobijaju Sl.glasnik opstine Cuprija, tako da nije problem doci do njega.
Posted 03 May 2008 - 13:58
Mogu i da napisem koje su' date=' ali znam da je politika zabranjena na forumu. U svakom slucaju, videcete na listicu 11.05.2008.
[/QUOTE']
Posted 03 May 2008 - 14:17
1. "Za evropsku Cupriju - Boris Tadic" (35)
2. "G 17 plus - Mladjan Dinkic" (36)
3. "Demokratska stranka Srbije - Vojislav Kostunica" (33)
4. "SPS-JS-PUPS-Ivica Dacic-Dragan Markovic Palma" (37)
5. "Grupa gradjana Ravanica" (37)
6. "Liberalno demokratska partija - Silvana Zivanovic" (13)
7. "Srpska radikalna stranka - Tomislav Nikolic" (37)
8. "Nova Srbija - Pokret snaga Srbije - Dr Ljubomir Maric" (28)
9. "Grupa gradjana za Cupriju i Senjski rudnik zajedno, UGR 19" (14)
10. "Ujedinjeni Vlasi Srbije - Dr Predrag Balasevic" (13)
TOLIKO OD MENE STO SE IZBORA TICE
Posted 03 May 2008 - 17:03
Posted 03 May 2008 - 17:04
Posted 03 May 2008 - 20:21
@enlav potpuno si u pravu.
Evo ja cu da krenem sa necim slicnim.
U gradu je skoro gostovao naociti gospodin i Pokreta za Evropu valjda neznam tacno.
Sta mi je smesno :
pored njega se nacrtali dva gospodina od kojih je jedan kupio jedno Cuprijsko preduzece koje je radilo super i radnici jos 2001 imali platu 16.000,oo din. Elem kao sto rekoh kupi ga on navodno za 54.000.000,oo din (toliko je izlicitirao) i ono bankrotira a radnicima plata bila kad je otisao celih 13.000,oo. Ode on a preduzece kupi njegov pajtas za 100.000,oo evrica.
Drugi dasa se ovde sirio po gradu obecavao posao i platu ko u njegovoj zemlji a on primi 10 pripravnika da rade posao 30 radnika i to zato sto mu drzava placa pripravnike sledece 5 godine po 13.000,oo. Mislite da im daje neki dinar preko, varate se.
Raspisa se je a htedoh da vas pitam pa zar cemo sa njima na celu u Jevropu.
Sreca valjda nisu skupili dovoljan broj potpisa pa ih vidim nema na spisku Majinom.
Posted 03 May 2008 - 21:22
Moj mozak mi ne dozvoljava činjenicu da neko bude do te mere bezobrazan, da se kandiduje kao nosilac liste i da se krije iza liste običnih, zaplašenih radnika najpoznatijeg našeg brenda ''Ravanice''. Tužna je ne samo Ćuprija, već Srbija, prvani sistem kada je moguće da neko na takav bezobrazan način hoće sad i da nam bude gadonačelnik.
Posted 04 May 2008 - 00:07
Sticajem nekih okolnosti upoznat sam sa 90% ljudi sa odbornickih lista svih partija.To je bLAgo receno plac majke bozije.Ja stvarno ne znam kako je nekima moguce da obitavaju na vlasti ili pored nje vec duzi niz godina i samo se malo rotiraju i eto ih opet na ziborima. Pa jel samo oni znaju da se ,,bave politikom,,?Pa jel smo mi toliko bolestan narod da to ne vidimo i da oteramo jednom zauvek sve to u politicku proslost kao sto negde vec rekoh negde.Glasam za Enlav top listu bez razmisljanja.Opcije koja bi mozda mogla biti suncev zracic u ovom izbornom tunelu koji je Maja predocila nama jednostavno NEMA! Jednostavno ne vidim!
Posted 04 May 2008 - 00:14
Posted 04 May 2008 - 03:23
Znam za koga ću glasati na parlamentarnim izborima ali nisam pametan za koga da glasam na lokalu pošto su svi loši i manje-više kompromitovani. Nijedna od ovih opcija mi se ne sviđa što zbog politike i ideologije što zbog kadrovske strukture unutar same stranke odnosno grupe građana (i seljaka). E sad ne znam kakva je ova GG za Ćupriju i Senjski rudnik zajedno. Oni su mi nepoznati. Ko je tu glavni ?
Enlav zaboravio si Radetove uvlakače.
Posted 05 May 2008 - 06:16
Posted 05 May 2008 - 21:17
Stecko je u pravu kada kaže da ne smemo vređati nikoga već treba argumentovano pričati o onima koji su bili na vlasti u Ćupriji i koji će tek da budu. Ja sam nabrojao mnoge loše i dobre stvari koje su urađene u Ćupriji u proteklom periodu i o tome definitivno treba pisati. Bitno je samo da se iznosi istina o ljudima i činjenično stanje u gradu a ne da se laže, kleveće i tračari u prazno. A to da neko ovde ostavlja broj lične karte ili JMBG, broj cipela, da iznosi podatke gde je rođen, kad je rođen i zašto je rođen-to je stvarno besmisleno.
Enlav, stvarno, kako neke ljude nije sramota da se ponovo kandiduju za odbornike ili nešto više kad se dobro zna ko su, šta su, kako su se pokazali i šta su (ili šta nisu) uradili dok su bili na vlasti u Skupštini Opštine Ćuprija ili na nekim drugim pozicijama.

Help