Ćuprija grad | Forum: Problem bazena i teniskih terena... - Ćuprija grad | Forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problem bazena i teniskih terena...

#21 User is offline   DR. IVAN 

• Forumash starosedelac
  • Group: Members

Posted 06 February 2008 - 01:44

Ako ti je ovo što sam ja napisao lupetanje onda nek ti je na čast. Pa naravno da sam pročitao. Jedino ti je drugi deo poruke u redu a ako ti je citirana rečenica bila SARKAZAM onda je OK i u tom slučaju te shvatam.
0

#22 User is offline   Chaos 

• Forumash senior

Posted 06 February 2008 - 03:51

sta ste zapeli za te teniske terene? ajde bazeni nam trebaju kao leba preko leta. ali imamo ruinirane terene za mali fudbal i kosarku tj. sportove koji su kod nas kao i svud u svetu najpopularniji. i ako treba nesto da se renovira onda ti tereni, mozes u hali sportova da izlomis glavu na par mesta gde se podigao patos malo kamoli negde napolje. vecina ovde se nije zanimala za tenis dok nasi nisu postali svetski poznati, a vecina omladine 15-25 godina se zanimaju upravo za fudbal i kosarku a ne za tenis. 100% sam siguran da i po ovim zimama odete do nekog terena za mali fudbal nasli bi ste nekog ko igra. ovom nek daju da renovira bazen i na kome ce da kosta ulaz verovatno 200dinara, niko nece da ide pa ce opet da se zatvori i da propadne.
0

#23 User is offline   Alkar 

• Forumash starosedelac

Posted 06 February 2008 - 04:07

...a ako ti je citirana rečenica bila SARKAZAM onda je OK i u tom slučaju te shvatam.

Zar nije bilo ocigledno?
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users