Što bi neko rekao-tehnički nemoguće !
[quote name='Alkar] Bravo' date=' znaci ko ima taj vredi, pa nek je i ukrao [/QUOTE']
Potpuno pogrešno shvatanje vrednosti čoveka na osnovu kapitala ! Pa Alkar, majku mu, ne meri se valjda vrednost nekog čoveka SAMO na osnovu broja nula na njegovom računu u banci ! Pa nije to jedini i osnovni kriterijum bre ! Pa nek je i ukrao...!? C, c, c ! Znači ti ovom rečenicom opravdavaš LOPOVLUK i sve one bogataše i mafijaše koji su i preko tvojih ledja zgrnuli (čitaj nakrali) milione i obogatili se ! Tim stavom opravdavas sve one koji su i na tvojoj grbači preko noći postali bogati dok je većina naroda siromašila ! Nešto ne vidim da primećuješ vezu izmedju ta dva procesa ! I po tebi su svi ti koji su se nakrali i obogatili na nelegalan način "vredni i sposobni" ljudi ! Bravo ! Svaka im čast !

a i tebi sa takvim stavovima ! Bingooooooo !
Kao prvo: Valjda je vredan i sposoban onaj koji na LEGALAN način stekne što više para za što kraće vreme a ne otimačinom preko tudje grbače ! Valjda vredi onaj koji svojom pameću i inteligencijom zaradi neke pare npr. nekim pronalaskom itd. Takav primer je Bil Gejts samo što je on tzv. prvi milion zaradio pošteno a ostale milione zloupotrebom monopolističkom položaja na tržištu softvera ! Ili npr. onaj Britanac koji je svoj prvi milion zaradio izradom veb sajta za reklamiranje...
A kao drugo bogatstvo jeste važan ali hvala Bogu da nije jedini kriterijum za to koliko neko vredi ! Bitno je i to a naravno da je bitnije koliko je čovek ČOVEK, kakav je kao osoba, da li je dobar ili loš, da li je human ili ne, važnije ti je šta imaš u glavi nego u novčaniku, važnije ti je koliko si pametan nego koliko si bogat ! Džabe tebi da imaš i milion dolara ako si plitak i ako si te pare stekao prodajom droge i ako ne možeš mirno da spavaš i stalno se okrećeš da te neko ne kokne i stalno gledaš gde ti je besan BMW (uzgred, budi rečeno skinut sa osiguranja u CH) i dal ce neko da ti ga ukrade ili izbuši gume na njemu, dal ce neko da te upuca s prigušivačem itd. Je**m ti ja takav život sa glavom u torbi !
Čak tvrdim da je tolike pare veoma veoma teško ZARADITI sa 26-27 godina i na zapadu, ne kažem da je nemoguće ali je veoma teško ! A u Srbiji je to TEHNIČKI NEIZVODLJIVO ! Evo, ja sam rekao-navedite mi samo 1 primer i način na koji 200 000 € možeš SAM POŠTENO DA ZARADIŠ SA 26 ILI 27 GODINA RADEĆI U SRBIJI !
U suštini jedva čekam da se ti bazeni i tereni srede ali ima mnogo važnijih stvari od toga kao što je npr. stara modna kuća i iskreno rečeno meni je mnogo važnije da se sredi "22 Decembar" pošto se to nalazi u samom centru grada nego teniski tereni !
DR. IVAN2008-02-06 00:08:26