Ćuprija grad | Forum: Kolega/koleginice, volim te .. - Ćuprija grad | Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Kolega/koleginice, volim te ..

#1 User is offline   Bojan 

• Forumash starosedelac
  • Group: Members

Posted 24 November 2007 - 19:29

Da li ste ikada bili u situaciji da vam se dopadne osoba sa kojom radite?

Hocete li pokazati da vam je stalo? Kako? Osmehom , recju? Ili ce te
mozda cutati i nikada necete otkriti svoju simpatiju prema datoj osobi?

Ja sam imao par takvih slucajeva da mi se neke od koleginica svidjaju ali s vremena na vreme upoznas osobu pa onda skontas ko je i sta je .. sada sam u veoma zadovoljnoj vezi tako da se sada ne brinem za to .. ;)

0

#2 User is offline   Guests1320741052 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Guests

Posted 24 November 2007 - 20:31

Dok sam radio u Opstinskom Sudu u Cupriji bilo je veoma zanimljivo sa mladim pripravnicama!Radnicko sportske igre,Vrnjacka Banja,Kopaonik,ehh kad se samo setim!Na zalost sada radim sa muskima pa nemam sta da kazem,sve sami peskiri oko mene,ali ima tu clanova ,siguran sam,koji trenutno imaju takva svakodnevna iskustva pa nek pisuPosted Image
0

#3 User is offline   olja 

• Forumash starosedelac

Posted 24 November 2007 - 21:57

Evo i ja da se javim. Posao je posao po meni, trebaju se razgraniciti neke stvari. Nikada nisam bila u takvoj situaciji i ne bih volela da mi se to ikada desi. Direktorka mi je Arapka, jos dve koleginice takodje Arapke, i dva francuza homoseksualca. Sta ces bolje, tako da ne rizikujem apsolutno nista. Ali, ali, ali, bez obzira i da nisu "tako" opredeljeni, ja sam prilicno zatvorena osoba tako da osobe strahuju da mi pridju. Postovanje pre svega. Pozdrav.
0

#4 User is offline   peca035 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Posted 19 December 2007 - 00:21

Jooooj Posted Image ...na poslu gde ja radim...ma ima svecegaPosted Image... no comentPosted Image
0

#5 User is offline   DR. IVAN 

• Forumash starosedelac

Posted 19 December 2007 - 00:52

To su neke prilicno normalne situacije, i kad tad se dese takvi odnosi koji predju granicu kolegijalnog a pogotovo ovo što ti kažeš Peco izmedju doktora i sestre, hehe.
0

#6 User is offline   alibaba 

• Forumash starosedelac

Posted 19 December 2007 - 04:33

Vise vremena provedem tokom dana sa koleginicom nego sa devojkom, ali bez obzira na to znam ko mi je devojka a ko koleginica
0

#7 User is offline   DR. IVAN 

• Forumash starosedelac

Posted 19 December 2007 - 15:39

Pazi da ne pogrešiš nekad, hehe.
0

#8 User is offline   idjekic 

• Clan posmatrac

Posted 19 December 2007 - 22:13

Pomislio bi covek da vam je cak i interesantno na poslu. :)
0

#9 User is offline   Kiki 

• Forumash starosedelac

Posted 22 December 2007 - 00:18

Radim sa ženama. Muškarci koji rade na istom poslu potpuno su mi nezanimljivi. Čim rade ''ženski'' posao, za mene nisu dovoljno muškarci i automatski ih doživljavam kao drugarice. Mogemo da pijemo kaficu i razmenjujemo recepte. Divota !!!!!!!!!
0

#10 User is offline   Maja 

• Forumash starosedelac

Posted 22 December 2007 - 01:32

Meni je valjda takav horoskop, imam vise drugova nego drugarica, pa sam tako uglavnom i vise radila sa muskarcima. Ali nikad nisam ni pomisljala da nesto tu bude vise, posao je posao, kao sto rece Olja. Neke stvari treba razgraniciti.
0

#11 User is offline   idjekic 

• Clan posmatrac

Posted 22 December 2007 - 04:52

Radim sa ženama. Muškarci koji rade na istom poslu potpuno su mi nezanimljivi. Čim rade ''ženski'' posao...

A ako nije tajna, koji posao ti radis? Bas me zanima koji je to zenski posao?
0

#12 User is offline   Kiki 

• Forumash starosedelac

Posted 24 December 2007 - 00:57

Pa čim sam ga stavila pod navodnike, nije rezervisan samo za žene ali ga muškarci uglavnom ne vole i u poslednje vreme ga zaobilaze u širokom luku. Dakle, radim u školi sa još 95% žena. Osim par profesora fizičkog koji ne mogu da sroče prostoproširenu nema ništa muško. E da, i domar je tu. I ovi iz obezbedjenja.
0

#13 User is offline   Chaos 

• Forumash senior

Posted 18 March 2008 - 04:04

Ja ne vidim nista lose da ako vam se svidja kolega/kolegenica sa posla da nesto probate. Naravno kad primetite da vam se ta osoba svidja zainteresujete se malo za tu osobu mozda izadjete negde-upoznate se bolje. Pa mozda i nesto vise. Ljudi kazu posao i ljubav ne idu zajedno ja znam par ljudi koji rade sa svojim supruznicima vec dugo i sve super funkcionise. Po meni to ne funkcionise ako znate nekog s posla malo i onda se nesto desi izmedju vas spontano i sutra dan se posvadjate i onda postoji neka netrpeljivost izmedju vas. Ali, to je samo moje misljenje naravno.
0

#14 User is offline   DR. IVAN 

• Forumash starosedelac

Posted 18 March 2008 - 16:29

Pa da, to je dobra kombinacija-veza na poslu ali može da bude belaja kad veza pukne pa bude "broken heart". To može loše da se odrazi na odnose na poslu, produktivnost...
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users