Ćuprija grad | Forum: Auto mafija!? - Ćuprija grad | Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Auto mafija!?

#1 User is offline   Maja 

• Forumash starosedelac
  • Group: Members

Posted 14 June 2007 - 00:40

Ne znam da li je ovo pravo mesto da postavim ovo. Evo linka pa vidite.
0

#2 User is offline   alekstina 

• Forumash starosedelac

Posted 14 June 2007 - 01:09

Ma šta link, gledali uživo!!!
Posted Image

Ako vam je dobro,onda ni�ta!

0

#3 User is offline   DR. IVAN 

• Forumash starosedelac

Posted 14 June 2007 - 13:46

A organizator kriminalne grupe naše gore list ! C, c, c !
Ma neka ide život, nek ide sveeeeeeeeee,

samo noćas je važno, noćas te želim, poljubi meee,

ma neka ide život, nek ide sveeeeeeeeee,

nikada neću biti karakter da ti kažem NE !
0

#4 User is offline   Ariana 

• Forumash starosedelac

Posted 15 June 2007 - 02:23

verujem da ima jos puno posla tu. a i u drugim pricama.

nego 'el neko zna ko su doticni Cupricani?

Carpe Diem
0

#5 User is offline   alekstina 

• Forumash starosedelac

Posted 15 June 2007 - 09:43

el neko zna ko su doticni Cupricani?

Pa naravno da se zna! Doduše, objavio im slike nacionalni dnevnik i njegov prestižni satelit Kurir, ali ne znam da li je uputno i u skladu sa pravilima foruma da to sad ja kažem. Možda im ugrozim privatnost ili izazovem bes!

Posted Image

0

#6 User is offline   Maja 

• Forumash starosedelac

Posted 15 June 2007 - 17:58

Ma pise ko su u onom clanku gore. Inace, neki su pusteni iz pritvora odmah posle davanja izjave za cika policajce. 
0

#7 User is offline   Bojan 

• Forumash starosedelac

Posted 17 June 2007 - 01:56

Pa posle kaze veruj zakonu .. c,c,c .. a za one koji pitaju ko su ovi ..

Kao organizatora kriminalne grupe policija sumnjièi Milana Milanoviæa (36) iz Æuprije, odgovorno lice preduzeæa „Ravnelle“ u Æupriji. Meðu uhapšenima je i šef carinske ispostave u Jagodini Ivan Stojkoviæ (33) iz Kragujevca. Lisice na ruke stavljene su i carinicima ispostave u Jagodini Natici Stojadinoviæ (49) iz Bora, Draganu Aranðeloviæu (43) iz Paraæina, Draganu Ðukiæu (39) i Nenadu Drešanoviæu (39) iz Kragujevca, cariniku u ispostavi Kragujevac. Uhapšen je i Dušan Milanoviæ (32) iz Æuprije, carinski agent u Špediciji „Ravnelle“.

Ovo je isecak iz clanka koji je Maja postavila
Bojan Cvjetkovic
0

#8 User is offline   Ariana 

• Forumash starosedelac

Posted 18 June 2007 - 03:47

Bojane,

kako ti mislis da bih ja mogla na osnovu prethodnih postova da zakljucim da se radi o Cupricanima, a da nisam procitala tekst koji je Maja dala kao link?!?

Na osnovu brojeva u zagradama za koje verujem da predstavljaju njihove godine, a ne visine ili duzine nekih delova tela, pretpostavila sam da ih poznajem, jer su otprilike moji vrsnjaci, ali mi njihova imena ne zvuce poznato.

Elem, imena im nisu karakteristicna pa mogu da predstavljaju vise ljudi. Svejedno- nije od zivotne vaznosti da ja znam ko su oni... A i sto bi ljude stavljali u nezgodne situacije, bilo one koji mogu da pricaju o njima, bilo njih, jer dok se ne dokaze da su krivi -nisu.

Carpe Diem
0

#9 User is offline   Ariana 

• Forumash starosedelac

Posted 18 June 2007 - 07:42

a evo vesti gde se pominju jos neka cuprijska imena (i poznata)

PRITVOR ZA 12 ÈLANOVA 'AUTO MAFIJE'

DRUŠTVO - SUÐENJA - Nedelja, Jun 17, 2007 23:19 

Istražne sudije Okružnog suda u Jagodini odredile su pritvor do 30 dana za 12 èlanova 'auto mafije', osumnjièenih da su se bavili nelegalnim uvozom i preprodajom automobila i oštetili državu za više miliona evra, potvrðeno je Tanjugu u Jagodini.

Pritvor je u subotu odreðen vlasniku špediterske firme 'Ravnela' iz Æuprije Milanu Milanoviæu [36], koji je u istrazi oznaèen kao organizator grupe.

Meðu pritvorenima su i vlasnik špediterske firme 'Transmonttrade' Ivan Dimitrov [36], carinski agent 'Ravnele' Dušan Milanoviæ [32], vlasnik firme 'Radošped' Predrag Mijajloviæ [46] iz Æuprije, vlasnik firme 'Dual-šped' Jovan Šarèeviæ [47] iz Jagodine, vlasnik peèatoreznice 'Printer' Bratislav Sibinoviæ [42] iz Æuprije, mašinski tehnièar Milan Markoviæ [53] iz Æuprije.

U grupi privedenih su i carinici koji su radili u Carinskoj ispostavi Jagodina - Natica Stojadinoviæ [49], Dragan Aranðeloviæ [43], Dragana Ðukiæ [39], Nenad Drešoviæ [39] i šef ispostave Ivan Stojkoviæ [33].

Radnik u špediciji 'Aleksandar rojal' Ðorðe Brèkaloviæ [34] pušten je da se brani sa slobode, a još šest osoba policija æe naredne sedmice predati istražnim sudijama.

Kako Tanjug nezvanièno saznaje, veæ u ponedeljak, pred istražne sudije Okružnog suda u Jagodini æe biti izvedeno desetoro carinika, uhapšenih u petak na graniènom prelazu Batrovci kod Šida.

Od 13. juna, uhapšeno je 35 osoba koje su bile ukljuèene u lanac nelegalnog uvoza skupih automobila, koji nisu ispunjavali standarde odreðene zakonom za uvoz.

Policija pretpostavlja da je reè o oko 2.000 vozila, koja æe najverovatnije biti oduzeta.

Svi uhapšeni su osumnjièeni da su poèinili krivièna dela zloèinaèkog udruživanja, primanja i davanja mita, falsifikovanja legitimacija, kao i zloupotrebe službenog položaja.

Carpe Diem
0

#10 User is offline   alekstina 

• Forumash starosedelac

Posted 18 June 2007 - 09:49

@ Ariana, nemoj bit tužna! Ni Bojan ne zna o kome se radi! Ako želiš da znaš , a neke verovatno znaš i lièno (100%), pusti PM.
Posted Image
Posted Image

0

#11 User is offline   snajka 

• Forumash starosedelac

Posted 19 June 2007 - 22:40

ej, pa cak i ja znam neke!!!

uzas

0

#12 User is offline   alekstina