"Politika u bazenu"
Posted 15 February 2007 - 18:07
Naime, u Sportskom centru "Ada" je zaposljeno oko 35 radnika, sto je vise nego sto ima zajedno u svim sportskim centrima u POmoravlju. Vecina radnika, ako ne i svi, su dosli preko nekih politickih stranaka. Cak 5 radnika rade u odvojenoj jedinici "Gradski bazen", a kako je poznato vecini clanova, taj bazen ne radi vec 10-ak godina. Izmisljeno radno mesto "ogranizator procesa" u jedinici "Gradski bazen" ima bivsi direktor Secerane.
Posto je Hala sportova tesko ostecena u eksploziji vojnog skladista u Paracinu, Ministarstvo za kapitalne investicije je bilo spremno da odvoji novac iz budzeta da se sanira Hala, ali dokumentacija nije spremljena ni dan danas, zbog, kako kazu iz Sindikata radnika, "loseg rukovodstva". Zbog toga je Sindikat zatrazio ostavku direktora i Upravnog odbora SC "Ada".
Ovo je bilo ukratko. A ovaj problem sa viskom radnika nije problem samo u Hali sportova, vec i u jos nekim ustanovama u Cupriji, kao sto je recimo gradska biblioteka. Koliko je meni poznato u biblioteci ima oko 10 radnika, i vecina je takodje dosla tamo preko stranackih veza, a mislim da svi znamo kolika je gradska biblioteka, i da tamo nema posla za toliko radnika.
Posted 15 February 2007 - 19:02
Posted 15 February 2007 - 21:09
I to je malo zaposlenih. Mogli bi jos nekog da 'angazuju',da sedi na tribinama i glumi publiku. Oops,to je verovatno vec posao ovih 35! 
Hmmm,ne znam zasto me ovo UOPSTE ne cudi?!? Svako bi zeleo da capne deo kolaca. Ma... 
Posted 16 February 2007 - 01:01
Uopste neznam dokle ce bivsi direktor Secerane to jest Siske biti na tom mestu kada je osudjen na cetiri godine zbog nekih mutnih radnji u Secerani.Sada je sigurno ulozio zalbu na presudu koja ce biti odbacena kad slucaj zastari ili ga neko skloni sa strane.
Sto se biblioteke tice to je stara prica.Svaka vlast posle izbora dovodi nove ljude ali mislim da su uvi iz DSS malo preterali po pitanju biblioteke.Mada nisu ni oni krivi imali su podrsku SPS.
Posted 16 February 2007 - 01:51
[quote name='Maja]Cak 5 radnika rade u odvojenoj jedinici "Gradski bazen"' date=' a kako je poznato vecini clanova, taj bazen ne radi vec 10-ak godina. [/QUOTE']
Mozda brckaju noge u bazenu, isprobavaju kvalitet vode, temperaturu itd, ali u privatnom. Mislim, rade pripreme za gradski bazen. 
A kad vec spominjemo gradski bazen, secam se da je radio godinu-dve (mozda i vise -ne znam), i to 93-94. Svejedno sto ambijent (secerana i ostalo) nije lep, ali smo se bas fino zezali. Mozda nadjem i neke slike.
Verujem da bi svi voleli da ponovo radi bazen.
Posted 16 February 2007 - 02:41
Bas sam pre neki dan bio ispred hale i èitam da Hala sportova ne radi još od novembra zbog onih explozija, da su ovi tražili dokumentaciju a da neka dokumentacija fali još od obnove hale posle bombardovanja a nekih papira nema ni od izgradnje hale. Stabilnost i nosivost glavnih stubova hale je veoma problematièna tako da je bezbednost u hali na veoma niskom nivou, od potrebne dokumentacije nema ni traga, hala je totalno nesigurna i ko zna kada æe proraditi ! Gradjevinska inspekcija je potpuno zabranila rad Hale, na žalost, do daljnjeg !
Što se tièe tih 5 radnika u bazenu, pa radU ljudi-1 sipuje vodu, 2. mu dodaje, 3. se kupa, 4. riba prazan bazen a 5. sve to nadgleda a to što nema vode i što bazen privremeno (10 godina) ne radi-to nije njihov problem.
A u vezi biblioteke, pa narod u Æupriji je veoma naèitan tako da radnici biblioteke uvek imaju posla, jedni izdaju knjige, drugi ih èitaju, treæi brišu a èetvrti kontrolišu ! Ha ha ha !
samo noćas je važno, noćas te želim, poljubi meee,
ma neka ide život, nek ide sveeeeeeeeee,
nikada neću biti karakter da ti kažem NE !
Posted 16 February 2007 - 03:26
But what makes a man decide, take the wrong or righteous road?

Help