Jasna! Medjutim...mislim da trosimo reci! Nazalost!
Slicica je 'mrak'!!
Posted 22 March 2007 - 17:16
Slicica je 'mrak'!!
Posted 22 March 2007 - 17:24
Ja mislim da vi svi trebate da promenite grad posto vam se u Cupriji ne svidja.
Ova recenica je interesantna. Barem njen prvi deo. Da,treba promeniti grad!
Posted 22 March 2007 - 18:07

Posted 22 March 2007 - 18:26
@ Natascha_bg
Èuj, draga, pa znamo da je beogradska ludara prepuna takvih zbivanja. To, medjutim, ne umanjuje znaèaj sliènih zbivanja - nevezano za broj i frekvenciju dešavanja - u manjim gradovima... Ono što se u Beogradu dogodi tokom jedne noæi - ili dana, svejedno, u èitavoj Srbiji se dogodi za godinu dana! To, svakako, ne znaèi da Æuprièani žive u nirvani. I, naravno, svako to posmatra sa svog aspekta. Moja baba ima obièaj da kaže: "Svaka hiža ima svoga križa, a moja - celu Kalvariju!"
Pitam se èesto...
E sad se lepo oprastam od vas,zao mi je ako se neko nasao uvredjen,opet ponavljam nisam imala lose namere!Pozdrav drugari
Posted 22 March 2007 - 20:27
Posted 22 March 2007 - 23:21
Leleeee, sta sam ja sve propustio, kakve sochne diskusije...uh,uh,uh. Oni sto vole da se svadjaju, prosto da im krivo, sto nisu uchestvovali.
I, ne mogu a da ne kazem i ja nesto.
LJUBAV, to je ono sto toj decu nedostaje i razgovor. Ali ne razgovor da ih neko pita zasto rade to sto rade i da to nije lepo i da ce dobiti batine i popravni dom ili slicno. Ljudi kvalifikovani trebaju da se dovedu ako ih nema u Cupriji i da se toj deci posveti paznja. Voditi razgovore sa decom i roditeljima, i odvojeno, jer sve ima neki koren.
Neznam sta znaci rec huligan i dali je mozda skracenica za nesto? Moja definicija bi izgledala ovako :
HUman
LIberty
GANg
Mozda je problem huliganstva kakvo se ovde spominje, ili uopste, izmedju ostalog i nesposobnosti da se vide i osete granice. Ali to ni mi matori ne mozemo uvek. Osim ako to nismo trenirali pola veka, pa i tada ...
I nemoj da mi niko ,,pljuje,, po Cupriji,,...ste chuli?
Posted 23 March 2007 - 00:23
Sto volim kritike mmmmmmmmmmm
Ajde bre,sredila se stvar,to je bio jedan nesporazum i nista vise!
Posted 23 March 2007 - 15:23
Posted 23 March 2007 - 16:35
Slicica je 'mrak'!!
Pa, ja sam, kobojagi* ovde nešto nakucala, i, kobojagi poslala... I sad vidim - ništa od toga.
Prvo, rekla sam da reèi nikada nisu uzalud potrošene, ako ima i malo efekta u rešavanju problema - kakvog god.
Drugo, zahvalila sam ti se, draga Yana, na komplimentu za novi avatar, iliti ovu blesavu maèku oko koje sam se patila pola sata juèe posle podne...
*kobojagi = kobajagi
ovo je prevod sa sremaèkog jezika!

Posted 24 March 2007 - 04:49

Posted 28 March 2007 - 19:44
OOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Posted 25 June 2007 - 20:41
Posted 27 June 2007 - 03:28
Natascha_bg]Vec smo skrenuli sa teme, on glupo je raspravljati o huliganima u Cupriji,posebno o tome kako po klubovima maltretiraju ljude.Pravi huligan,pravi nerede,ljude ne zraci po fansy klubovima,niti se po njima krece.To rade neki drugi ljudi,vec ste rekli tatini i mamini sinovi i ostala bagra.Huligani su nesto sasvim drugo,oni se pred tekmu opijaju,pa prave nerede,uglavnom se sastaju protivnicke ekipe,polupaju neki auto po gradu,sukobljavaju se sa policijom itd.To je huligan,jel sad jasno[img, said:
Lepo recheno!!! Ako niste u stanju da ih vidite uziwo preporuchujem eng.filmove
Football Factory i Green Street Hooligans!!! To ce wam swe reci!!!
Posted 02 July 2007 - 16:48