Dotican sajt (prezentacija) NIKAVE VEZE nema sa opstinom i deleko bilo sa prezentacijom grada. To je
licna prezentacija izvesnog gospodina Svicka koji inace zivi i valjda radi u svajcarskoj.
SRamota i grehota je sto se onakvom prezentacijom na kojoj cak ni gramatika nije "potreFljena" srozava ugled opstine i grada pogotovu sto na sajtu pise ZVANICNA !!!
Situacija (potencijalno opasna):
- posaljete Vi email predsedniku opstine posto na sajtu postoji njegova slika sa emailom. NE DOBIJA JE PREDSEDNIK OPSTINE, nego gospodin Svicko. Ja sam pre otprilike godinu dana preko tog sajta uputio mail tadasnjem predsedniku dr Maricu, a odgovor dobio od gore pomenutog gospodina otprilike ovakve sadrzine : "... zar stvarno mislis da ce ovaj email dobiti predsednik opstine........."

Zasto sam napisao - "potencijalno opasna situacija" ???
Sta ako neka inostrana delegacija (svi znamo sta na internetu znaci posta poslata emailom) posalje zvanicno pismo predsedniku, a ono, naravno, ne stize do njega, ili jos gore g Svicko odgovori na email (kao PR sa stalnim zasedanjem u Svajcarskoj)...............

.... .dalje ne smem ni da mislim.........