U Ćupriji postoji problem velikog broja pasa lutalica na ulicama pa me interesuje kada ce se taj problem rešiti i na koji način ? Evo baš noćas kada sam se vraćao iz grada naišao sam na čopor od jedno 7-8 kučeta i neki od njih su bili baš veliki i to u Cara Lazara ulici pored onih semafora prema pijaci znaci bukvalno u samom centru grada ! I to idu na sred ulice !
I takve scene se često dešavaju u Ćupriji-da čopor sa velikim brojem pasa lutalica slobodno ide ulicama eto i u centru grada a kamoli u nekim sporednim ulicama !
Trebalo je da na onom znaku za zabranu saobraćaja stave da je saobraćaj glavnom ulicom zabranjen i za pse lutalice, he he he ! Samo što bi za njih saobracaj trebalo biti zabranjen svuda i uvek i ne samo na ulici nego i na trotoarima jer ne samo da su takvi kučići opasni za prolaznike pogotovo za decu nego je veoma ružno videti čopor kučića kako ide ulicom !
Da li će se i kada osnovati šinterska služba u Ćupriji (ili tako nešto već postoji) i šta je uradjeno po tom pitanju ?

Help